Application by master_tanjid

Go down

Application by master_tanjid

Post  master_t on Tue Oct 09, 2007 9:24 am

1) How many hours do you spend on playing travian in a day?
Ans:8 to 10 hours a day
2) How many soldiers do you have currently?
Ans: 10 legionnaire and 6 imperians
3) What is your goal in travian?
Ans: To move to the top and help friends whoever needs.
4) Are you being farmed by our members or other alliances? If yes, please indicate who they are?
Ans: Rednut
5) Do you have ever joined other alliances before? If yes, please explain why you leave/quit the alliance?
Ans: L.K. it got broken
6) Do you have ever tried to join other alliances before? If yes, please state which one and why they decline you.
Ans: no
7) Why do you choose Ulicari Clan instead of other alliances?
Ans: because this alliance is going good.and i think will reach the top soon.
Cool What can you do for Ulicari Clan?
Ans: I cant die for UC otherwise i wont be able to play for UC.so anything other than dying.
9) What do you expect to get from Ulicari Clan?
Ans: friendship and support

master_t
Guest


Back to top Go down

Re: Application by master_tanjid

Post  SirArtturi on Tue Oct 09, 2007 9:35 am

Ok you are in although raided heavily by rednut. But I think I know the reason why and seems you are quite good player

So welcome to UC!
Build up your troops and start dominate SW with us.

_________________
SirArtturi
UC - Headhunter. Recruiter - Application dealer
SirArtturi UC
avatar
SirArtturi

Posts : 119
Join date : 2007-09-15
Age : 33

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum